Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın bapsı ne bakım örgülmalıdır? Yangın bapları düzenli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının aksiyonlevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak dâhilin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının yakınlarında bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin kip olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının denetleme edilmesini sineerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve alışverişlevsel yapkaloriın korunması da hayati ögönen taşır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin teknik ve vesair özellikleriyle yan yana konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına reva erdemli kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık mimariyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile herhangi bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları sinein kolay açılabilmektedir.

Binanın muhtevainden kötüya tamam inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak katlaşılan yangın merdivenleridir.

Damarı bozuk takdirde aksiyonlevini namına getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Evet yangın kapısı seçer nelere nazarıitibar edilmeli?;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik geçmek; dayanıklı, bediiyat baplara en muvafık fiyatlarla malik sürdürmek dâhilin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden yargılama fen alabilirsiniz.

Bu doğrultuda talih bile iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine mutabık yangın kapısı bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page