Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en büyük avantajı esrar sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Zihinsel sakat, mevkuf veya ıslah edilenlerin çitndığı, yetkili çalışanı devamlı uhde başlangıcında olan ve yangın yahut başka ivedili durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına icazet verilir.

Yangın çabucak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması midein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdivenine giriş ile gömlek sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı hamuleü başlıca karşıır.

Yangın Merdiveni Bapları Kesinlikle Olmalı? Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı yaşamsal bir parçası olan yangın merdiveni kapıları, yalnızca bir tahliye aracı olarak yer alması haricinde aynı zamanda yaman ve alevlerin mideerdeki diğer alanlara ulaşmasını da engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en onat fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere kademı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Fakat web sitemiz orijin gösterilmek ve vasıtasız link inhisar etmek kaydıyla, kısmen kızılıntı binalarak ayrıksı yerde yayınlanabilir.

Kaçış merdivenine bir odadan geçilerek ulaşılmasına; oda kapkaloriın spontane kapanır olması ve kilitsiz tutulması ve kaçış merdivenine ulaşılan odanın bapsından kaçış merdivenine olan azami uzaklığın 9 m’yi geçmemesi hâlinde müsaade edilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği cemi örgülarda en azca 2 sayı yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hassaten mimarilarda bulunacak eş adetsına destelı olarak yangın merdiveni çıkış adetsı da arkaış gösterecektir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve Yangın Kapısı Fiyatı bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Isıya karşı az çok dayanıklı olan ivedili çıkış kapılarımız ve yangın baplarımızı montaj hizmetimiz ile sizlere doğrulama etmekteyiz.

Report this wiki page